No comments yet

“3 na 3” 2017

U subotu, 9.decembra, u periodu od 8 do 14 časova pod sportske hale škole „Miroslav Antić“ biće glačan patikama košarkaša 16 sjajnih ekipa koje će uzeti učešće na turniru „Tri na tri“. Kao i svake prethodne godine, cilj ovog turnira je pomoć u unapređenju uslova školovanja na teritoriji Grada Niša kroz nastojanje da se na jednom mestu okupe sve organizacije, kompanije, pojedinci i prijatelji dobre volje koji bi učestvovali u ovoj utakmici u humanosti.

Ovaj peti po redu humanitarni turnir u organizaciji JCI Niš ove godine odvija se pod parolom „Koš za Njegoš“ sa ciljem prikupljanja donacija za opremanje multimedijalne učionice Osnovne škole „Njegoš“ u Nišu.

Dok će članovi timova plaćanjem kotizacije dati svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji, ulaznica za navijače biće u vidu dobrovoljnog priloga ili knjige za školsku biblioteku.

JCI tim Niš, fantastične ekipe košarkaša, duh najmlađih navijača – školaraca zaodenuće ovu subotu u sportsko ruho najfinijeg kvaliteta! Učinite nešto za sebe i za druge, dođite da zajedno uživamo u njemu, da navijamo za puno koševa i još više dečijih osmeha!

Bi li i ti na tri na tri?

#bebetter #KošzaNjegoš #trinatri

Post a comment