No comments yet

Humanitarni turnir “JCI 3NA3” 2019.

Kako je bilo na ovogodišnjem turniru “JCI 3NA3”

I ove, 2019. godine smo se takmičili u basketu i humanosti na tradicionalnom turniru JCI 3 na 3. Šesnaest ekipa se okupilo na otvorenim terenima škole Dušan Radović kako bi se nadmetali na terenu i pomogli da osnovci Osnovne škole Branko Miljković dobiju novi projektor, pokretnu tablu i laptopove.

Zahvalni smo  svim timovima koji su učestvovali na ovogodišnjem turniru uprkos nemilosrdnoj subotnjoj vrućini i izdržali do samog kraja. To su: Logik, Ing software, Dual Soft, Webelinx, Badin soft, Seavus, Backslash, Banca Intesa, Nissatech, Better Collective, enjoy.ing i Horisen.  Posebno smo zahvalni firmama Logik, Ing software i Dual Soft koje su dodatno pomogle realizovanju turnira.

Sam turnir počeo je u 14 časova, uz muziku sjajnih di-džejeva i na gorućih trideset i pet stepeni ekipe su se takmičile u basketu tokom celog popodneva. Posle završene grupne faze usledila je pauza i muzički program,a  gosti su mogli da uživaju uz posluženje naših prijatelja iz Tuti frutija i Trona.  Za osveženje su bili zaduženi Koka kola, Red Bull, Rosa voda i naš godišnji partner Distrikt Kafe&Bar.

Na tribinama su nam se pored brojnih posetilaca pridružili i đaci škole Branko Miljković, a da bi im boravak na turniru bio što zabavniji pobrinuo se se animatorski tim Dream land-a.

Turnir je nakon takmičenja u šutiranju trojki ušao u završnu fazu.  Nakon uzbudljivih mečeva u eliminacionoj fazi dobili smo nove šampione – ekipu Backslash. Drugo mesto zauzela je ekipa enjoy.ing , a treće mesto Backslash 2. Na kraju je ipak pobedila humanost i sportski duh.

Podsetimo, ove godine se od kotizacija timova i priloga publike doniraju sredstva za tehničku opremu koja će ići Osnovnoj školi Branko Miljković – jedinoj školi u Nišu koja realizuje nastavu u bolničkim prostorijama.  Mi se unapred radujemo što ćemo im ovom donacijom olakšati svakodnevni rad i pozivamo vas da se odazovete i sledećem humanitarnim projektima JCI-ja.

Do ponovnog viđenja na sportskim terenima – budite bolja verzija sebe.  #BeBetter

 

Post a comment