No comments yet

Izveštaj sa turnira “3 na 3” 2017.

Našu (JCI-evsku) 2017. godinu krunisali smo 9. decembra u sportskoj hali OŠ „Mika Antić“  poslednjim u nizu projekata, na najlepši mogući način – spojem lepog i korisnog, uživanja i darežljivosti – humanitarnim turnirom „3na3“. Na petom po redu humanitarnom turniru u organizaciji tima JCI Niš, pod parolom „Koš za Njegoš“, u svrhu opremanja multimedijalne učionice u istoimenoj osnovnoj školi u Nišu, prikupljeno je ukupno 90.600 dinara.

Košarkaši koji su u periodu od 8 do 14 časova stavili svoje srce na teren dolaze iz sledećih firmi : INGSOFTWARE, Logik, Fazi & Triple Crown, Accordia, HTEC, enjoy.ing, Neopix, Younify, E-reciklaža, Ates Soft, Polyarch team!

Treće mesto među njima osvojila je ekipa Enjoying, dok je srebro otišlo u ruke firme Ingsoftware. Pobednik ovogodišnjeg turnira je ekipa E – reciklaza, mada se slažemo da su u ovoj utakmici humanosti održanoj prethodnog vikenda svi prisutni bili ujedno i pobednici – košarkaši, učenici i navijači, partneri i organizatori.

Za umetnički ugođaj u pauzama na turniru pobrinuli su se vrhunski plesači Sanja I Dejan kao i Dancehall – u čijim smo nastupima svi uživali, a muziku je kao i prošle godine bio zadužen sjajni DJ Wannabe – Nikola Savić.

Da bi se za nas i našu ideju čulo, te da bi se humanitarnost što više ispoljila, pobrinuli su se: BANKER radio 98,3 MHz, RTV Belle Amie, Tv Zona Plus , Južne vesti. Zahvaljujemo se i  Coca-Cola HBC Srbija,  Red Bull, Doncafé i Čarobni Zalogaj – koji su pomogli da okrepimo naše takmičare tokom turnira, kao i najboljoj kopirnici u gradu – Copy Shop copy&print center na štampanju materijala za sve humanitarne i edukativne događaje koje smo organizovali u 2017! Hvala svima u ime naših najmlađih kojima će kupovinom multimedijalne opreme biti omogućeno još savremenije školovanje!

Đaci su se na turniru posebno radovali sakupljanju autograma od igrača, a ono što smo im svi zajedno dali osim autograma, a što je možda vrednije od prikupljene donacije, jeste jedan dobar primer!

 

20171209_093016

DSC_7376

DSC_0506

DSC_0489

DSC_0520

DSC_0596

 

Post a comment