Comments are off for this post

KUPI ME 2013 – Regionalni seminar o prodaji

Prodaja je dinamična oblast koja se i u teoriji i u praksi razvija svakog dana – menjaju se stilovi i kanali komunikacije, pojavljuju novi mediji i platforme. Ono što je bilo nezamislivo pre samo pet godina, danas je svakodnevna prodajna praksa. Zbog svega ovoga je neophodna permanentna edukacija menadžera prodaje. Sa namerom da podstakne edukaciju i razmenu mišljenja preduzetnika, lidera, menadžera i direktora prodaje, JCI komora Niš je 20. aprila 2013. u bioskopu Kupina organizovala 5. Regionalni seminar prodaje “KUPI ME”.

Neki od  najuspešnijih domaćih menadžera prodaje su se okupili na jednom mestu kako bi zainteresovanima preneli svoja znanja i iskustva. Govorili su o značaju prodaje na ličnom i profesionalnom planu i okupljenima kroz praktične primere dali priliku da nauče kako da prodaju svoj proizvod, ideju i znanje.

Ovogodišnji predavači i teme:

“Kako doći do kupaca?” — Dragana Mihajlović – ekskluzivni zastupnik UNIQA osiguranja

“Upotreba interneta u marketingu” — Bojan Bojović – direktor ANP solutions

“Ko je prodavac?” — Dejan Jocić – Polyeco menadžer prodaje za Srbiju i Crnu Goru

“Prodaja u XXI veku – šta je zaista novo?” — Izmir Muksinović – Servier regionalni menadžer

“Features vs. benefits” — Saša Marjanović – direktor marketinga Samsung Electronics

“Panel diskusija” — Moderator Boban Mančev – Telekom Srbija

Polaznici su slušali i diskutovali o stvaranju tržišta, tehničko-organizacionoj pripremi, sadržajno-metodskoj i psihološkoj pripremi; o upotrebi interneta u markentingu uz osvrt na praktičnu upotrebu alata za reklamiranje i upotrebu društvenih mreža u marketingu. Kroz realne primere, zajedno sa polaznicima, kreirana je uspešna kampanja. Diskutovalo se o tome kakvi su prodavci kao ljudi, kako biti siguran da ste jedan od njih ili da li to želite da postanete, a puno pažnje je izazvalo i predavanje o savremenom konceptu prodaje, konsultativnoj prodaji i percepciji prioriteta klijenata.

JCI se zahvaljuje Lovorpromet-u na sponzorstvu i Banker radiju i TV Belle Amie na medijskoj podršci.

Pogledaj galeriju

 

Comments are closed.