No comments yet

Kupi me 2018

kupi-me-za-event2
Razlog zbog koga smo nakon pauze od par godina odlučili da u kalendar JCI događaja opet upišemo ovaj projekat, saznaćete u subotu, 21. aprila, sa početkom u 10 časova u Banovini, uzimanjem učešća u našem seminaru ”Kupi me”.

Naime, projekat koji je ranije dugi niz godina uspešno sprovođen, posle kraće pauze, opet je postavljen na noge, zaodevanjem u novo ruho. Zapravo, njegova revitalizacija motivisana je potrebom koju diktira potrošačko društvo, a koja čuči u svakome od nas – potrebom da dobro ”prodamo” svoje znanje, veštine, umeće, investirano vreme i trud, rečju – da što bolje ”prodamo” sebe, te shodno tome nužnošću za permanentnim usavršavanjem u ovoj oblasti.

Zvučna imena kao što su Dejan Jocić, direktor firme ”Ecology partners”, Miloš Milošević, branch menadžer firme ”Adecco”, Dragan Vojvodić, autor bestselera ”Hraniti ego ili porodicu. Težak izbor, zar ne?” , Nikola Pejović – licencirani trener obuka za prodajne veštine i Slobodan Prpoš, licencirani trener obuka za prodajne veštine, veštine pregovaranja i za vršenje uticaja u svakodnevnoj komunikaciji, nesumnjivo krunišu ovaj projekat, dodajući mu na značaju.

Ukoliko se još uvek dvoumite da li je ovo prava stvar za vas, ali vas zanima šta je to prodaja od poverenja, kako postići emotivno angažovanje kupaca ili ste, pak, svesni toga da je tradicionalni model prodaje zastareo i prevaziđen, ali još uvek niste sigurni kako bi trebalo da izgleda novi model koji bi požnjeo više uspeha – onda bi svakako na vagici kolebanja nesumnjivo trebalo da pretegne tas koji ide u prilog prisustvovanju ovakvom jednom događaju.

Regularna cena kotizacije je 1000 dinara, dok student uz indeks dobijaju popust od 50%. Kojoj god od ove dve kategorije da pripadate, verujemo da ćete se po okončanom seminaru složiti da je to bio jedan od boljih načina za osvežavanje svog subotnjeg prepodneva.

Post a comment