No comments yet

Letnji teambuilding 2017: Vikend u Vrnjačkoj banji

Turistički dragulj Srbije, Vrnjačka banja, ugostila je krajem juna ekipu JCI Niša. Zelenilo, mineralni izvori, jezerce, udoban smeštaj, Japanski vrt, dobar noćni provod – ovo divno mesto na Zapadnoj Moravi nam je pružilo baš sve što je bilo potrebno za dobar predah na polovini radne godine.

To ne bi bio pravi teambuilding da nismo razgovarali i o nekim veoma važnim temama: ličnom razvoju, značaju pravovremenog davanja feedback-a, sinergiji funkcionalnih timova organizacije i o tome kako da budemo još bolji za svoju zajednicu. Isplanirali smo detaljno drugu polovinu godine i jedva čekamo da posle kraće letnje pauze krenemo u realizaciju novih projekata.

Dok ne budemo posetili ponovo ove zapadne krajeve, Banja će nam ostati u lepom sećanju. Mnogo smeha, mnogo druženja do sitnih sati (iako su neki posle ustali u 7 ujutru da uče za predstojeći ispit), dragi gosti iz lokalne komore JCI Beograd, novi članovi prepuni dobrih ideja, … a sve to prožeto zdravim banjskim vazduhom i prvim letnjim suncem. Da, jedva čekamo da se okupimo opet! 🙂 A do tada, uživajte u letu i zasluženom odmoru, i naravno, Be Better!

DSC_0077

DSC_0079

DSC_0090

DSC_0164

DSC_0190

 

 

 

Post a comment