No comments yet

Motivacija mora da krene od vas samih – Meet Milan

Milan Đorđević je trenutno član tima za komunikaciju. Milan je komunikativan, kreativan, druželjubiv i timski igrač. Sa Milanom rad u timu je interesantan i funkcioniše bez problema. Šta je to što Milana motiviše da budeo deo JCI-a, koji je njegov doprinos i šta je njemu JCI doprineo pročitajte u nastavku teksta.

1. Koliko si dugo deo JCI tima?
Milan Đorđević: U JCI-u sam od ove godine i moj put u ovoj organizaciji započeo je baš na prošloj regrutaciji.
2. Kako JCI doprinosi tvom ličnom i profesionalnom razvoju?
Milan Đorđević:  JCI je organizacija koja se trudi da svojim vrednostima postavi nove standarde u našem društvu, meni lično je dala mogućnost da radim i sarađujem sa istomišljenicima, da moje iskustvo podelim sa ostatkom članova kao i da se trudom i zalaganjem, pomogne napretku svim članovima. JCI mi je pomogao da mi se podigne građanska svesta o nekim vrlo važnim pitanjima, socijalnim, humanitarnim i da ma kako mali doprinos koji pojedinac da, može da ima veliki uticaj na okolinu.
3. Kako te JCI motiviše?
Milan Đorđević: Motivacija sama po sebi mora prvo da krene od vas samih, a posle da se pobudi nekim vidom interesovanja sa strane. JCI svojim različitostima u članovima, koji su prvenstveno kvalitetni ljudi, čini da se osećate kao da pripadate od samog početka. To vam daje mogućnost da se na vaš sopstveni način integrišete u samo funckionisanje timova i projekta. Za mene su motivacija ljudi i njihova energija.
4. Koji je tvoj uticaj na lokalnom i nacionalnom nivou?
Milan Đorđević:  Uticaj koji ja kao pojedinac imam je višestruk, međutim to zavisi od samog angažovanja u raznim projektima.  U okviru organizacije imate mogućnost da budete na televiziji, radiju, ili ako niste ekstrovert kao ja :), onda možete pisati tekstove ili biti deo projektnog tima za neki projekat, komunicirati sa firmama i sponzorima. Na nacionalnom nivou nisam još uvek imao uticaj, osim da sam uspeo sa svima da se upoznam i skontam.
5. Koju konferenciju bi izdvojio i zašto?
Milan Đorđević:  Balkansku Konferenciju u Belom Manastiru u Hrvatskoj, kao moj prvi susret sa malo dubljom strukturom JCI-evca.
Ukoliko želis da upoznaš ljude različitih profesija, da radiš u lokalnom ili internacionalnom timu, da razvijaš put od ideje do realizacije, da slušaš edukacije na konferencijama širom sveta i u Nišu, onda je vreme da se prijaviš za članstvo u JCI-u. Mi smo mladi i proaktivni građani i želimo da stvaramo uslove u kojima ćemo brže napredovati, želimo da kroz humanitarni rad pomognemo svima kojima je potrebno i da se družimo sa našim kolegama iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina, Subotice… Mi smo jedan tim, mi smo JCI SRBIJA!
Link za  prijavu je://bit.ly/prijava_za_clanstvo_jci
Prijave su otvorene do 30.09.2019.
Poseti OPEN DAY, moći ćeš da čujes iskustva naših članova, neke od kompanija sa kojima uspešno sarađujemo dugi niz godina i da se družiš sa nama u toku networking pauze. Vidimo se 25.09. u 19h u Deli prostoru.
#bebetter

Post a comment