No comments yet

Izveštaj sa Open day-a

Lokalna komora JCI Niš je, u potrazi za novim volonterskim nadama, 11. Septembra 2018.god od 19 časova širom otvorila vrata Banovine povodom Open Day-a.

Pored velikog broja zainteresovanih potencijalnih članova, događaj su uveličali i postojeći članovi komore. Nekolicini njih pripala je ta čast da istupe u svojstvu delegata i govore o svom iskustvu u komori, načinu na koji ih je isto unapredilo, te o ustrojstvu i funkcionisanju same komore, o njenim ciljevima i projektima koji se sprovode pod njenim okriljem.

Ovogodišnje zadovoljstvo da otvori Open day, imao je Stefan Đorđević, član tima za prodaju. Prisutnima se zatim obratila Tatjana Živanović, predsednica niške komore. Predstavivši način rada lokalne komore i JCI-a kao globalne organizacije, iskoristila je priliku da pozove sve zainteresovane od 18 do 40 godina da se pridruže unapređenju lokalne zajednice i tradiciji dugoj jedanaest godina. Nina Nikolić, lider tima za interne odnose, prenela je iskustvo svog tima, navodeći samo neke od uspešnih edukacija sprovedenih u cilju jačanja samog tima. Ksenija Pešić , kao nova snaga JCI Niš, prenela je svoje iskustvo u timu za prodaju i na projektu „Daske humanosti”. Takođe, najavljene su neke od novina koje će se odvijati unutar projektnog tima, što je predstavila Emilija Tasković, govoreći o razvoju samog tima, kao i o mogućnostima ličnog usavršavanja kroz pisanje projekata i istraživanje fondova.

Između govora, prikazana je video prezentacija o događajima koji su obeležili godinu za nama, gde su prisutni imali priliku da vide samo neke od naših projekata, kao što su „Kupi me”, projekat namenjen prodaji i jačanju menadžerskih kompetencija, „Daske humanosti” , kojima se, uz sjajni odaziv publike, uspelo u prikupljanju dovoljno sredstava za kupovinu dečijih vagica za GAK Niš, @Niš koji već godinama budi veliko interesovanje mladih, prevashodno iz IT sektora, Humanitarni turnir u basketu “3na3” i drugi.

 

Post a comment