No comments yet

Po prvi put u Nišu – “Balansom do zdravlja”

Ovog proleća JCI Niš posvećuje posebnu pažnju zdravlju!

Smatramo da je ključ zdravlja u balansu različitih sfera našeg života i da je prevencija bolesti nešto o čemu se ne govori dovoljno u našem društvu, koje je nažalost sve manje zdravo.

Zato ćemo 11. juna u Oficirskom domu u centru grada održati seminar „Balansom do zdravlja“ posvećen različitim aspektima zdravlja, na kome ćemo kao predavače ugostiti stručnjake iz sveta nutricionizma, psihičkog zdravlja i fizičke aktivnosti.

Savremen život diktira brz tempo, instant rešenja i donosi sa sobom čitav niz nezdravih navika. Proleće je pravo vreme da malo više povedemo računa o sebi i stilu života koji vodimo.  Ako vam se čini da nemate vremena za fizičku aktivnost, oslobađanje od stresa i zdravu ishranu, ili da sve to iziskuje previše novca, dođite na seminar, poslušajte stručnjake i pitajte ih za savet.

Predavači će održati predavanje ili radionicu koja će biti posvećena očuvanju i unapređenju zdravlja, a posle svake tematske celine okupljeni će imati prilike da postavljaju pitanja uživo ili putem twittera.

Broj mesta je ograničen a o detaljima prijave ćemo vas uskoro obavestiti. Za informacije o seminaru možete pratiti naš event na fejsbuku: https://www.facebook.com/events/202236096962697/

Post a comment