No comments yet

Slavimo 10 godina postojanja u Nišu!

JCI Niš ove godine slavi veliki rođendan!

Jedan post je nedovoljno veliki da bismo spomenuli sve svoje prijatelje pojedinačno, ali veliko hvala SVIMA koji su nam ukazali poverenje i podržali naše projekte i humanitarne akcije u prethodnih deset godina!

Od entuzijastične grupe mladih preduzetnika do ugledne organizacije mladih lidera koja za sobom ima desetine uspešno realizovanih lokalnih i nacionanih projekata, JCI se danas u Nišu pozicionira kao organizacija mladih volontera koji čvrsto veruju u mogućnost promene lokalne zajednice na bolje i u neophodnost kontinuiranog unapređivanja sebe.

JCI Niš je takođe sinonim za sinergiju timova sastavljenih od različitih struka i interesovanja, pa tako već deset godina sa ponosom okupljamo ekonomiste, pravnike, umetnike, inženjere, profesore, lekare, sportiste … i mnoge druge kreativne i proaktivne mlade ljude koji su voljni da svoje vreme i znanje stave u službu zajednice.

Puno toga smo naučili za ovih 10 godina kroz praktičan rad, kroz brojne treninge i obuke, kroz druženje, ali znamo da je još mnogo posla pred svima nama. Zato nastavljamo sa radom, radujemo se budućim projektima, sa nestrpljenjem očekujemo nove prijatelje i znamo da zajedno možemo još više!

Proslava desetogodišnjice je organizovana u sklopu Nacionalne konferencije JCI Srbije 29.9. – 1.10. u Nišu! http://conference.jci.rs/

BeBetterJCI NIS Logo izmenjen za natco 2017

 

 

Post a comment