No comments yet

Teme seminara “Balansom do zdravlja”

Na ovogodišnjem Balansu do zdravlja na predavanju o psihičkom zdravlju možete čuti više o tome kako se suočiti sa stresnim situacijama i efikasno se nositi s njima.

Ubrzano i bučno okruženje  u velikoj meri utiče kako na psihičko zdravlje, tako i na zdravlje uopšte. U svetu koji nam sve češće nameće dosta obaveza i rokova koji nas pritiskaju i direktno utiču na raspoloženje i psihičko zdravlje, bitno je znati kako prevazići nervozu i opterećeneost koji stres uzrokuje. Nakon predavanja će biti održana radionica na kojoj će polaznici seminara moći savladaju nove tehnike opuštanja.

Na predavanju posvećenom zdravoj ishrani moći ćete da čujete više o hrono ishrani.

Hrono ishrana  je sve popularnija iz dana u dan pre svega zbog pozitivnih rezultata koje daje. Ovaj način ishrane podrazumeva izbalansiran unos namirnica sa preporučenom količinom vitamina, minerala, zdravih masnoća, vlakana i proteina. Birajući šta i kada unosimo u svoje telo, biramo da budemo zdravi.

Na predavanju posvećenom fizičkoj akivnosti prisutni će imati prilike da čuju zašto je fizička aktivnost neodvojivi deo zdravlja i kako da ne zapostavimo fizičku aktivnost ni u današnje vreme.

I onda kada su psihičko zdravlje i ishrana izbalansirani, fizička aktivnost danas  mnogima predstavlja problem, a prva asocijacija su prenaporni treninzi, dosta utrošene energije i vremena. Dođite na seminar Balansom do zdravlja i uverite se da ne mora da bude tako! I ne zaboravite: „Ne prestajemo vežbati jer starimo, već ostarimo zato što smo prestali vežbati” Dr. Kenet Kuper

Vidimo se 11. 6. 2017. u Oficirskom domu!

Post a comment