No comments yet

Zašto ne smeš da propustiš 8. jun i turnir JCI 3na3?

Za humanost kažu da je umeće življenja, za košarku da je stil života i više od sporta. Spajajući humanost i košarku, JCI je ovog proleća pokrenuo karavan košarkaških turnira u Novom Sadu, Beogradu i Nišu kako bi poboljšao uslove za rad i učenje dece na lokalnom nivou. U Nišu  8. juna od četrnaest sati igramo basket na otvorenim terenima “Dušan Radović”.  Očekujemo te na tribinama jer u subotu  prikupljamo donaciju za Osnovnu školu “Branko Miljković”.

Zašto bi trebalo da osmog juna dođeš na turnir?

  • Kao prvo, pomoći ćemo jednoj fenomenalnoj školi, jedinoj u Nišu koja nastavu realizuje u kućnim i bolničkim uslovima za đake koji su sprečeni da dolaze na redovnu nastavu. Izazova je puno, a na nama je da im olakšamo borbu. Na terenu će biti kutija za priloge od kojih ćemo kupiti table, projektore, laptopove i druga tehnička sredstva.
  • Saznaćeš ko će biti novi šampion turnira “JCI 3 na 3”. Ljubitelji košarke moći će da uživaju u nadmetanjima timova niških firmi, od kojih su neki na ovom turniru razvili tradicionalna rivalstva. Nakon odigranih mečeva grupne faze nas očekuje i takmičenje u šutiranju trojki. Prošlih godina nije nedostajalo varnica, a ni dobrih poteza.
  • Turnir je pogodan za sve uzraste. Stariji će uživati u basketu, za najmlađe smo pripremili animatore i zabavni program. Na tribinama očekujemo i đake škole “Branko Miljković”, koji će, verujemo, najsrdačnije navijati.
  • Očekuje te odlična atmosfera. Sportski i zabavni program biće propraćen muzikom i druženjem. Za muziku će biti zaduženi niški MC-evi koji će se truditi da i van linija terena atmosfera bude košarkaška.

Ovo je samo nekoliko dobrih razloga zbog kojih bismo ti preporučili da posetiš humanitarni turnir “JCI 3 na 3” u subotu. Ukoliko imaš nekih nedoumica, više informacija možeš pronaći na zvaničnom  fejsbuk događaju i na društvenim mrežama.

Družimo se 8.juna od četrnaest sati.
Do turnira #BeBetter!

Post a comment